Vykouzlete talíř plný čerstvé chuti s trochou exotiky.
Suroviny:
250 g hovězího masa (nejlépe vysoký roštěnec)
hrst mrkve
1 hrneček čerstvého či mraženého hrášku
1 cibule
3 lžíce rajčatového pyré (protlaku)
špetka chilli S sůl, pepř S olej
Postup:
Nejprve maso osolte a opepřete. Orestujte ho na rozpálené pánvi. Z každé strany zhruba tři až pět minut.
Maso z pánve vyjměte a přidejte do ní protlak a cibuli. Restujte zhruba tři minuty, pak do pánve postupně přidejte i hrášek.
Po dvou minutách vraťte do pánve steak nakrájený na menší nudličky a promíchejte.
Pokrm lehce osolte a opepřete dle chuti.
Nyní už zbývá jen přidat čerstvé nebo sušené chilli papričky podle vaší chuti, aby byl pokrm lehce pikantní.