Hovězí roláda s houbovou nádivkou je naprostá delikatesa plná výrazných chutí, která si získá srdce a nadchne jazýček každého požitkáře a gurmána.
Ingredience na 4 porce:
● 1 kg hovězího masa (plát)
● 200 g hub
● 1 cibule
● 3 stroužky česneku
● 100 g slaniny
● 2 lžíce olivového oleje
● sůl
● pepř
● 1 lžička rozmarýnu
Postup:
Hovězí maso naklepejte na plát. Na pánvi osmahněte cibuli, česnek, slaninu a houby. Směs osolte, opepřete a přidejte rozmarýn. Směs potom rozprostřete na maso a pevně zaviňte.
Roládu upevněte nití. Pečte v předehřáté troubě na 180 °C přibližně 1,5 hodiny, občas podlijte výpekem. Podávejte s pečenými žampiony či houbami z lesa.
Příprava: 120 min
Cena: 300 Kč
Mmm, tuhle hovězí roládu musím zkusit, vypadá mega chutně! Hned si zapíšu ingredience na nákup.
Super tip na večeři! Miluju kombinaci hovězího masa a hub. Určitě to vyzkouším!
Výborně zpracovaný recept. Myslím, že tato hovězí roláda bude hitem každé slavnostní večeře.
Tak tahle hovězí roláda vypadá skvěle, možná ji zkusím udělat na nedělní oběd. Díky za inspiraci!
Naprosto souhlasím, tenhle recept zní božsky! Hovězí roláda s houbovou nádivkou bude skvělá večeře pro celou rodinu.
Miluju hovězí roládu a s houbami je to prostě top! Už se těším, až to o víkendu zkusím uvařit!