Vyzkoušejte trochu jiné grilované pochoutky.
Ingredience:
400 g pstruha lososovitého
6 menších nakládaček
1 velká červená cibule
máslo
jarní cibulka
olivový olej
1 citron
chléb
Postup:
Čerstvého pstruha si dobře osolte, opepřete a pokapejte citronovou šťávou a olivovým olejem. Rybu grilujte z každé strany přibližně čtyři minuty. Mezitím si nakrájejte chléb.
Každý plátek si také na grilu lehce opečte a poté ho potřete máslem. Na každý chlebík rozprostřete kus grilované ryby. Lehce ji natrhejte vidličkou. Červenou cibuli si nakrájejte na tenká kolečka.
Též si na kolečka nebo tenké plátky nakrájejte i kyselou okurku. Pstruha dozdobte cibulí a okurčičkami. Nezapomeňte na čerstvou bylinku, která pokrmu dodá nejen ještě jednu barvu navíc.
• Náš tip: Trocha dijonské hořčice pstruhovi rozhodně neuškodí.
hmm, pstruh a cibulky, to vůbec nezni špatně. a ten tip s dijonskou hořčicí, mne opravdu zajimá, jak to dohromady chutná. Snad mi to na grilu půjde.
musim říct, že moc nesnáším ryby, ale tento recept vypadá docela lákavě. Snad to chutná tak dobře, jak to vypadá. Možná to konečně zkusim.
Velmi zajímavý recept, určitě vyzkouším. Myslím si, že kombinace červené cibule a pstruha může být skvělá. Přidám tento recept do mé letní kuchařky. Děkuji za sdílení.
tak tohle vypadá mega dobře! Už dlouho jsem si chtěla vyzkoušet něco nového na grilu a tohle je topka. Díky za inspiraci!