Frankfurtská polévka je rychlá volba, ideální například k večeři. Vrchovatě zasytí, i když ji budete podávat bez pečiva.
Ingredience:
200 g uzených párků
2 brambory
1 cibule
1 mrkev
1 l masového vývaru
sůl
pepř
1 lžíce oleje
čerstvá petrželka
Postup:
Na oleji osmahněte cibuli a mrkev, přidejte na kostičky nakrájené brambory. Zalijte vývarem a vařte přibližně 15 minut. Přidejte nakrájené párky a vařte dalších 10 minut. Ochuťte solí a pepřem. Podávejte posypané petrželkou.
Doba přípravy: 30 min
Cena: 100 Kč
Miluju recepty na polévky a tenhle vypadá opravdu lahodně. Polévka na večeri je vždycky dobrá volba!
Přestože nejsem velký fanoušek párků, tento recept mě zaujal svou jednoduchostí a rychlostí přípravy.
Frankfurtská polévka je pro mě úplná novinka, ale určitě to zkusím. Díky za tip!
To vypadá jako skvělý recept! Určitě to vyzkouším, vypadá to jednoduše a chutně.