Suroviny na 2 porce:
6 celých vajec
2 velká rajčata
130 g žampionů na plátky (i z konzervy)
50 g tvrdého sýra
4 lžíce mléka
30 g másla
2 lžíce olivového oleje
2 stroužky česneku
1 cibule (nakrájená nadrobno)
Tabasco
Worcesterská omáčka
petrželka
pepř a sůl
Postup:
Pokrájenou cibuli a utřený česnek opečeme na rozehřátém oleji. Přidáme rajčata a žampiony, mícháme a dusíme asi 10 minut. Dochutíme Worcesterskou omáčkou a Tabaskem, osolíme a opepříme. Hotovou náplň udržujeme teplou.
Na každou omeletu rozšleháme tři vejce, polovinu sýra a mléka se špetkou soli. Rozehřejeme polovinu másla na pánvi a rovnoměrně ji zalijeme vaječnou směsí. Omelety opékáme dozlatova a dáme na talíř. Na polovinu navršíme teplou náplň a přehneme. Zdobíme snítkou petrželky.