Suroviny na krém: 1 šálek kešu ořechů namočených předem alespoň 4 hodiny 300 mililitrů kokosového mléka 3 lžíce světlého kokosového nektaru 1 vanilkový lusk špetka soli Na karamel:
2 čajové lžičky mandlového másla hrst datlí ½ lžičky kokosového nektaru 1 lžíce kokosového oleje špetka vanilky špetka soli
Na čokoládovou polevu: 5 lžic tekutého kokosového oleje 5 lžic tekutého kakaového másla 5 lžic kakaa 1 lžíce světlého kokosového nektaru
Postup: Mixujeme suroviny na krém, až směs získá smetanovou konzistenci. Pokud je krém moc hustý, přidáme trochu kokosového mléka. Nalijeme do formy, přidáme dřívko a necháme zamrazit.
Na karamel rozmixujeme rozpuštěný kokosový olej s datlemi, nektarem, vanilkou a solí. Měli bychom získat konzistenci podobnou karamelu.
Čokoládovou polevu vyrobíme z rozpuštěného kokosového oleje, kakaového másla, kakaa a nektaru.
Zamražené nanuky namočíme do čokolády. Pak přichází na řadu karamelová vrstva. Dáme po jedné lžíci karamelu na každou stranu nanuku a vrátíme do mrazáku alespoň na deset minut.
Na závěr ještě jednou namočíme do čokoládové polevy, dozdobíme nasekanými mandlemi nebo kokosem a dáme zmrazit, než čokoláda ztuhne..