Je to skvělý předkrm nebo chuťovka k podvečernímu vínu. Navíc máte plněná vejce připravená raz dva.
Suroviny:
12 vajec uvařených natvrdo
6 lžic majonézy
3 lžíce plnotučné hořčice
1 lžička mleté sladké papriky
snítka čerstvého nebo nakládaného kopru a čerstvé petrželky
sůl a pepř
Postup:
Vejce si uvařte natvrdo v osolené vodě. Oloupejte rozpůlte je a žloutky si vydlabejte zvlášť do mísy.
Ke žloutkům přidejte majonézu, plnotučnou hořčici, sladkou papriku, sůl a pepř. Pořádně promíchejte. Podle chuti můžete přidat ještě trochu soli, pepře nebo bylinek.
Náplň naservírujte do žloutků a ozdobte čerstvým koprem nebo petrželkou. Přejeme vám i celé vaší rodině dobrou chuť!