Větší těstovinové trubky jsou určeny pro plnění a zapékání. Že jste o nich ještě neslyšeli? Nejvyšší čas seznámit se s fantastickou surovinou na syté obědy i rychlé večeře!
Ingredience: 500 g mletého hovězího masa, 12 ks cannelloni, 300 ml smetany na vaření, 1 středně velká cibule, 3 velké hrsti baby špenátu, 200 g strouhaného sýra, ½ lžičky oregana, ½ lžičky sušené bazalky, ¼ lžičky mletého muškátového oříšku, sůl, pepř, olej
Postup: Na oleji osmažte nadrobno nakrájenou cibuli. Přidejte mleté maso, osolte, opepřete a orestujte zhruba 5 minut. Přidejte baby špenát, oregano, bazalku a muškátový oříšek.
Přidejte polovinu strouhaného sýra a plňte směsí cannelloni, pak je zalijte smetanou se sýrem. Pečte na 170 stupňů 20 minut