Kvalitní potraviny jsou součástí zdravého životního stylu, a navíc malí masožraví gurmáni vždy náležitě ocení, co jim opravdu chutná.
Ingredience: 600 g hovězího vyzrálého masa, 4 lžíce slunečnicového oleje, 8 malých barevných žemlí na burgery, 8 listů salátu, 3 rajčata, 2 lžičky čerstvého nasekaného rozmarýnu, salátová okurka, 2 lžíce majonézy, 2 lžíce kečupu, 1 lžička hořčice, sůl, pepř
Postup: Do očištěného masa vetřete olej a vcelku ho opatrně vložte na rozpálenou pánev.
Opékejte ho jen tak nasucho, a to z každé strany. Steak vložte do pekáčku, posypte rozmarýnem a 15 minut dopékejte. Po vyndání z trouby ho zabalte do alobalu a nechte 5 minut odležet. Osolte ho.
Rozkrojte žemle, vložte salát a nakrájená rajčata. Maso nakrájejte přes vlákno na velmi tenké plátky a lehce zakápněte kečupem. Pak přidejte kolečka okurek. Přiklopte žemlí pomazanou majonézou a hořčící..