Nepečeným banánovým cheesecakem sklidíte obrovský úspěch zejména u dětí.
Suroviny – 1 balení bebe sušenek – 250 g másla – 400 g měkkého tvarohu – 200 g smetany ke šlehání – 1 lžíce medu – 1 balení vanilkového cukru – 2 lžíce rumu – 3 banány – 100 g čokolády na vaření – banán na ozdobu
Postup
1. Sušenky rozmixujte v robotu, a pak smíchejte s rozpuštěným máslem a medem. Těsto vtěsnejte do formy vyložené pečicím papírem a dejte do lednice zatuhnout.
2. V robotu našlehejte tvaroh se smetanou. Přidejte rum a vanilkový cukr a pořádně prošlehejte. Nakonec do směsi vmíchejte vidličkou rozmačkané banány. Směs naneste na korpus a opět dejte do lednice.
3. Čokoládu na vaření rozpusťte ve vodní lázni s trochou másla. Polevu rozetřete po celém povrchu koláče a vše nechte dobře zatuhnout v lednici, ideálně přes noc.
4. Koláč servírujte ozdobený pokrájeným banánem.