Hovězí svíčkovou známe jako klasický steak, ale věděli jste, že výborně chutná i studená? Třeba v sedviči?
Suroviny:
250 g hovězí svíčkové
3 lžíce majonézy
čerstvá citronová šťáva
sůl, pepř
1 červená paprika
váš oblíbený čerstvý salát
3 čerstvé bagety
olivový olej
Postup:
Steak opepřete a osolte. Potřete ho olejem a nechte odpočívat.
Smíchejte majonézu s 1 lžicí vymačkané citronové šťávy.
Papriku si nakrájejte na tenká kolečka nebo proužky.
Steak opečte z obou stran. Postačí z každé strany 3–4 minuty.
Nakrájejte ho na plátky, výpek přidejte do majonézy.
Bagetku rozřízněte a přidejte do ní salát a papriku, nakrájené maso a majonézový dresink.