Máte rádi hovězí maso? Pak si připravte asijské nudle. Nehledejte v tom žádnou složitost, ale ani zbytečně nepřidávejte další ingredience.
Ingredience: 100 g libové hovězí roštěné, balení shirataki nudle (1 kostka), 100 g pak choi (nebo čekanky), 100 g hlívy ústřičné, ½ pórku, 1 hrst koriandru, lžíce sójové omáčky, lžíce oleje, například sezamového, sůl, pepř
Postup: Maso nakrájíme na velmi tenké nudličky přes vlákno, osolíme jej, opepříme a necháme odležet. Do rozpálené pánve nalijeme lžíci oleje, přidáme maso a na větší kousky nakrájenou zeleninu a houby. Vše zprudka orestujeme, aby zelenina zůstala křupavá.
Mezitím propláchneme nudle horkou vodou a necháme je okapat. Poté přidáme do pánve lžíci sójové omáčky a okapané nudle, ještě osolíme a posypeme nasekaným koriandrem.