Dezert, který vám doporučujeme, není na výrobu nijak zvlášť složitý, ale pozor, je důležité dodržet uvedený postup, protože jen tak docílíte správných výsledků.
Ingredience: 800 g broskví, 1 pomeranč nejlépe bio kvality, 200 g měkkého tvarohu, 2 lžíce tvarohu, 2 lžíce bílého jogurtu, 20 g želatiny v prášku, 100 ml vody, 1 lžíce ovocného sirupu
Postup: Pomeranč omyjeme horkou vodou.Třetinu kůry nastrouháme na jemném struhadle a vymačkáme šťávu. Broskve omyjeme, pak je rozpůlíme a oloupeme.
Polovinu broskví rozmixujeme, přidáme k nim pomerančovou šťávu a nastrouhanou kůru a vše rozmixujeme.
Želatinu smícháme s vodou, do které přidáme ovocný sirup a necháme ji nabobtnat. Na mírném ohni ji necháme rozpustit a vmícháme do rozmixovaného pyré. Přidáme jogurt a promícháme. Dezert dáme do skleniček či mističek a necháme v chladu zatuhnout.
Zdobíme podle vlastní inspirace.