Indonéské nudle jsou chutným a vydatným obědem, který umí Eva Pilarové připravit naprosto úžasně.
Ingredience: 150 g vepřového plecka, 1 cibule, kmín, sůl, pepř, 2 čerstvé papriky, 1 mrkev, celer, 1/2 čínského zelí, 100 g asijských nudlí, lžíce sójové omáčky, lžíce sladké sojové omáčky, lžička chilli omáčky
Postup: Nakrájené plecko upečeme na cibuli s kmínem a pepřem. Mrkev a celer vaříme 1 minutu, pak přidáme nakrájené papriky a čínské zelí a vaříme další minutu. Nudle uvaříme podle návodu.
Dáme je na teflonovou pánev, přidáme sojovou a chilli omáčku a orestujeme. Přidáme vařenou zeleninu, upečené maso, dochutíme solí a vše zamícháme, promícháme a můžeme podávat.