Suroviny: 400 g lososa s kůží 1 lilek 6 cherry rajčat 1 snítka rozmarýnu půl limetky 1 kávová lžíce hrubozrnné hořčice olivový olej sůl, pepř špetka chilli polníček
Postup: Lososa omyjeme, osušíme, osolíme, opepříme, pokapeme limetkovou šťávou a potřeme trochou oleje, který jsme smíchali s hořčicí a špetkou chilli.
Necháme marinovat 1 hodinu. Lilek nakrájíme na malé kostičky, rajčata přepůlíme. Doprostřed většího kusu pečicího papíru dáme lilek, rajčata, snítku rozmarýnu, lehce osolíme a opepříme. Na zeleninu položíme lososa kůží dolů.
Z pečicího papíru uděláme balíček, který důkladně utěsníme. Losos v papilotě se zeleninou se peče v troubě při teplotě 200 °C asi 20 minut. Podávat ho můžeme s čerstvým a dobře omytým polníčkem..