Ředkvičky teď koupíte celkem levně, letních přebytků je dost. Využijte to k chutné večeři.
Ingredience:
500 g brambor
200 g bílého jogurtu
2 lžíce majonézy
svazek ředkviček
2 lžíce nasekané čerstvé pažitky
1 lžička dijonské hořčice
sůl a pepř podle chuti
Postup:
Brambory omyjte a uvařte ve slupce v osolené vodě 15 minut. Sceďte, nechte vychladnout a nakrájejte na menší kousky. V míse smíchejte jogurt, majonézu, dijonskou hořčici, nakrájené ředkvičky, sůl a pepř.
Přidejte nakrájené brambory a nadrobno nasekanou pažitku. Důkladně vše promíchejte a dejte chladit na asi 30 minut. Podávejte jako přílohu k masu, rybě nebo samostatně.
Doba přípravy: 30 min
Cena: 55 Kč
Salat s jogurtem a pazitkou je uz nacasovy favorit u me domaci. S bramborema je to klasika!
Tohle vypadá jako skvělý letní recept! Určitě ho vyzkouším, miluju ředkvičky a lehké večeře jsou vždycky fajn.