Mezi jeho další oblíbená jídla patří roštěná na houbách.
Ingredience: 750 g vysokého roštěnce, 50 g sušených hub nebo 250 g čerstvých hub, 4 lžíce omáčky demi-glass (silná redukce hovězího vývaru, kterou si můžeme připravit i doma), 200 ml vína Madeira nebo portského vína či sherry, 500 ml kuřecího vývaru, sůl, pepř
Postup: Sušené houby namočíme nejlépe přes noc do 100 ml vína, druhý den přidáme kuřecí vývar a uvaříme je. Do omáčky přidáme portské. demi- -glass, máslo, kmín, sůl a pepř. Připravíme si oříškové máslo.
Máslo zahřejeme na teplotu 70 až 80 °C, přidáme rozmixované oříšky. Dusíme zhruba 15 minut. Roštěnec naporcujeme na plátky, mírně naklepeme, stačí i hřbetem ruky.
Opepříme a zprudka opečeme na oříškovém másle z obou stran. Opečené maso vložíme do omáčky, ještě ho pozvolna asi tak hodinu budeme dusit a máme delikatesní roštěnou hotovou.