nejsem sama
Úvod
Krása a zdraví
Recepty
Nápady
Magický svět
Cestování
Partnerské vztahy
Příběhy
Domů     Povaha člověka podle barvy aury
Povaha člověka podle barvy aury
Máte co do činění s někým, kdo vám ublíží, nebo naopak pomůže? Odhalte ho včas!

Podle aury jednoduše poznáte, zda je člověk uvnitř dobrý, nebo skrývá lži a tajemství! Stačí, když se zaměříte na to, co kolem dotyčného, kterého se snažíte přečíst, vidíte. Zvládne to i úplný laik.

Aura se skládá ze sedmi vrstev: éterického těla, emocionálního, mentálního, astrálního, éterického negativního, karmického a andělského. Její barva vám o člověku řekne takřka všechno.

Zlatá aura

Jde o lidi, kteří jsou po duchovní stránce velmi vyspělí. Dokážou vnímat kouzla, duchy i negativní energie. Dokonce jsou někteří schopni předpovídat budoucnost, ačkoli ne vždy si tento svůj dar dostatečně uvědomují.

Oranžová aura

Jde o lidi kreativní, kteří si velmi dobře uvědomují prchavost života a podle toho jednají. Radují se z maličkostí, lpí na rodině, zároveň ale milují cestování a poznávání nových kultur.

V každém z nás se skrývá tajemné „já“, které je možné odhalit díky magii.
V každém z nás se skrývá tajemné „já“, které je možné odhalit díky magii.

Červená aura

Obvykle obklopuje vášnivé lidi, kteří se ničeho nebojí. Můžete se spolehnout, že vedle takových se nikdy nebudete nudit, ačkoli se mnohdy mohou zdát až příliš impulzivní. Nezvládají hádky a snadno řeknou něco, čím zraní. Nikdy však neubližují úmyslně.

Modrá aura

Najdete ji u člověka, který je moudrý, rozvážný a zakládá si na rodině. Umí navíc své myšlenky velmi dobře komunikovat a nemusíte se tak bát, že by vás čekala tichá domácnost. Nejčastěji prý tato barva obklopuje velké filozofy a umělce.

Zelená aura

Mají ji ti, kteří jsou laskaví, vstřícní a umějí hluboce milovat. Jsou pracovití a svůj úspěch si tvrdě vydřeli. Nikdy se nevzdávají a chmury u nich nemají šanci.

Hnědá aura

Ukazuje na ty, kteří bývají velmi materiálně založení. Jejich vnitřní motivací bývají peníze. Jsou to však lidé obvykle úspěšní, kteří si umějí jít za svým a dosáhnout toho, co si předsevzali.

Růžová aura

Ukazuje na ty, kteří jsou velmi citliví a umějí žít v lásce. Tito lidé nenávidí hádky, naopak mají velkou fantazii a bývají tak trochu nepředvídatelní. Mnohdy totiž jednají pod tíhou emocí.

Žlutá aura

Žlutou auru mají lidé inteligentní, kteří jsou výborní matematici či ekonomové. Dokážou dobře zacházet s penězi a často dosáhnou velkého bohatství.

Černá aura.

Je velmi špatným znamením, které vás upozorňuje na zlou energii. Mívají ji ti, kteří před světem tají temná tajemství nebo spáchali něco moc zlého. Takovým se vždy vyhněte!

Vidět budoucnost není těžké, postupem času to v pohodě zvládne každý.
Vidět budoucnost není těžké, postupem času to v pohodě zvládne každý.

Citrín skvěle posílí intuici

Pokud hledáte kámen, který posílí vaši intuici, vzpomeňte si na citrín. Pomůže vám v rozhodování se o důležitých záležitostech, uklidní hádky, a dokonce umí odhalit nevěru!

Ukáže na záletníka

Pokud tak máte podezření, že váš partner po večerech myslí na jinou, s citrínem nebude mít šanci to utajit. Umí ale také vytvořit klidné rodinné prostředí, ve kterém se budete cítit bezpečně.

Hodí se tak jako dekorace do chodby nebo ložnice. Přináší klid, ochraňuje lásku a pevně ukotvuje morální hodnoty. Zmírňuje také přecitlivělost, proto budete věci vidět jasněji.

Kdy vám svíčka přinese peníze?

Pokud chcete do svého života přivolat více peněz, zapalte si během úplňku či novoluní hnědou svíčku. Symbolizuje štěstí, prosperitu a samozřejmě i hojnost.

Do života přináší stabilitu, klid a významné nové příležitosti, vesměs pozitivní. Umístěte ji tam, kde trávíte doma nejvíce času, nedávejte ji však do ložnice. Tam by vám způsobila neklidné spaní a mohla by udělat víc škody než užitku.

Křišťálová koule vyrobená podomácku

Symbolem jasnozření je už od dávných dob křišťálová koule. Umožňuje pohled do budoucnosti i minulosti, vyžaduje ale pečlivý trénink. Abyste jí porozuměli, musíte umět vyhnat z hlavy všechny myšlenky a soustředit se pouze na položenou otázku.

Svíčka musí být hnědá, jinak to nebude fungovat.
Svíčka musí být hnědá, jinak to nebude fungovat.

Postačí zrcadlo

Dobrá zpráva je, že pro tento druh věštění vám postačí vlastně jakýkoli zrcadlový povrch. Koule je samozřejmě ideální, ale není třeba hned nakupovat čarodějnický arzenál.

Použít můžete vyčištěnou lupu, kus skla nebo přinejhorším plast. Nikdy věc určenou k tomuto věštění nedávejte na sluneční svit. Křišťálová koule je totiž symbolem Měsíce a nejpřesnější odpověď od ní tak získáte při úplňku.

Mlha prozradí odpověď

V temné a klidné místnosti byste se do zrcadlového povrchu měli zadívat asi na dvě minuty, až se začne objevovat bílá, někdy až načernalá mlha. Může být i barevná.

Ta se po pár vteřinách začne vytrácet a zbydou obrazce, které jsou výjevem z minulosti, přítomnosti či budoucnosti. Vykládat byste je měli podobně jako sny.

Pokud napoprvé nic neuvidíte, nezoufejte a zkuste to zase jindy. Může trvat až měsíc, než uvidíte odpověď, kterou hledáte. Žádná učená čarodějka z nebe nespadla, chce to praxi.

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Upozornit na
guest
1 Komentář
Inline Feedbacks
View all comments
irenanemcova

No teda, vážně fascinující, jak barva aury může tolik prozradit o člověku. Ja si vždycky myslela, že tohle jsou nějaky pohádky, ale čím víc čtu, tím víc mě to baví. Možná bych si měla nechat přečíst svojí auru, zjistit jestli mám tu zlatou, což by bylo super 😀

sdílejte článek
Předchozí článek
Související články
Týdny mě mučila děsivá noční můra, útočily na mě dravé ryby a já jim unikala. Bála jsem se, že je to znamení, že se blíží strašné nebezpečí. Bylo to v době, kdy se mi narodila dvojčátka a já byla na mateřské. Kromě obrovského štěstí jsem tehdy prožívala i velký smutek, zemřela mi totiž maminka. Byla jsem smutná a vyčerpaná, což […]
Když ten šperk uviděla, doslova ji uhranul. Od té chvíle se nás štěstí drželo, ale jen do té doby, než se dcera rozhodla prsten prodat. Bylo to v dobách, kdy se hranice otevřely a my se začali hrnout do světa. U nás doma jsme nebyli výjimkou. První cesta vedla do Vídně. Možná si pamětníci vzpomenou na ty slevové kupony, […]
Čarodějky využívají bylinky jako nástroj pro získaní moudrosti, bohatství, odvahy, lásky a zdraví. Pro lásku a romantické vztahy se používají především bájné rostliny jako růže, levandule nebo jasmín. Růže je symbol lásky a vášně, levandule vám pak pomůže city zachovat a přitáhnout lásku. Jasmín je známý jako afrodiziakum a bude velkým pomocníkem při vášnivých chvílích i romantice. Dále vám přijde […]
Možná jste to zažila i vy: někdo vám ochotně vyjde vstříc nebo pomůže a jakoby náhodou má rysy tváře podobné osobě, která vás podržela už kdysi… Ale spojitosti fungují i u lidí, kteří vás podrazili, vysávali… Nemusíte zrovna umět číst z dlaně ani být jasnovidka či vědma, a přesto budete hned vědět své. Z rysů obličeje můžete poznat, jakou má člověk […]
reklama
Partnerské vztahy
4 gesta, která ženy u mužů milují
Každá žena potřebuje ve vztahu cítit, že je milována  a hýčkána. Které mužské projevy nás zaručeně přivedou do pomyslného ráje?  Jsou to mnohdy úplně banální gesta, která muže nestojí žádné peníze a jen nepatrně úsilí. Také proto jimi důvtipní a pragmatičtí pánové neskrblí, neboť si už v kontaktu se ženami ozkoušeli, že ta gesta fungují a zvedají stavidla […]
Vztahová krize v důchodu
Opájíte se pocitem, že když máte za sebou desítky let manželství, tak máte vyhráno, protože děti jsou dospělé a dávné spory vyřešené? Jenže největší vztahové krize přicházejí až v penzi. Jak je překonat? Strávili jste spolu dlouhé roky, vybudovali rodinu, vychovali děti. Teď byste si měli užívat, radovat se z vnoučat a dělat všechno to, na co jste dřív neměli čas. Víc […]
Proč muži bezostyšně civí ženám na prsa?
Ať muži chtějí, nebo ne, při setkání s cizí ženou jim sjedou oči často na jediné místo: do jejího výstřihu! Velikost poprsí je pro muže zásadní téma. Proč to tak je? Přestože žijeme ve 21. století, stejně v nás pořád dřímá divoká příroda. V rámci úsilí o rovnost mezi mužem a ženou jsou ženská ňadra cíleně ignorována, jenže pudům stejně nejde poručit. Instinkty […]
6 důvodů, proč jste stále sama
Možná jste změnila holičku nebo od určité chvíle utratíte mnohem víc za oblečení, abyste mohla měnit jeho styly. Jenže kýžený efekt stejně ne a ne se dostavit… Pokud jste už dlouho nezadaná,  možná opakujete stále stejné chyby, které vedou vaše vztahy do záhuby. 1. Vybíráte si stále stejné typy Pokud hledáte trvalý vztah, a stále ho nedokážete […]
Cestování
Turecké pláže jsou už zalité sluncem
Tato země na rozhraní Evropy a Asie neomrzí. Zažijete tu pravý orient a uchvátí vás i zdejší příroda! Vysoké hory i strmě padající vodopády, úchvatné východy slunce i tajemné jeskyně. V tuto roční dobu je Turecko ideálním místem, kam vyrazit na prosluněnou dovolenou. Teplota vzduchu zde už atakuje třicítku, voda má příjemných 24 °C a deštivé dny jsou už pryč. Nic nebrání tomu, […]
Smaragdový ostrov Korfu
Jeden z nejkrásnějších ostrovů Středomoří nesmíte vynechat. Ne nadarmo si ho kdysi oblíbila i císařovna Sissi. Můžete tu navštívit i její letní sídlo. Je jedním z nejkrásnějších řeckých ostrovů a je to ostrov hodně rozmanitý, každý si tu tedy přijde na své. Ať už hledáte pěknou pláž na odpočinek, nebo výlety za poznáním, nebudete se na Korfu nudit. […]
Tunisko: Vyspělá Afrika na dosah
Toužíte letos po dovolené v Africe, ale horké klima vás neláká? Zvolte Tunisko, které vám díky své poloze nabídne nejen ideální počasí, ale také nádherné pláže a fascinující památky. Milovníci historie si tu přijdou na své! V severní Africe jen zhruba 150 km od Sicílie leží země, jejíž historie a kulturní dědictví sahá až do starověku. Je […]
Kochejte se pohledem na nejkrásnější pláže světa
Anse Source d’Argent (Seychely) Tato pláž patří k těm vůbec nejvíce fotografovaným na celém světě. Její oslnivé bílé písky se rozprostírají přes ostrov La Digue v Indickém oceánu. Jiskřivá pláž s ohromnými žulovými balvany nabízí opravdu působivé výhledy, které se nesmazatelně zapíší do vaší paměti. Pobřežní útes poskytuje účelnou ochranu proti vlnám, a vy tak máte možnost užívat […]
Krása a zdraví
Celulitida nikdy nebude vaše NEJ kamarádka!
Léto přímo vybízí k tomu jít se zchladit někam k vodě nebo na sebe hodit jen lehké letní šatičky. Pokud ale máte pocit, že je vaše kůže plná ďolíčků, a vy se letos nemůžete odhalit ani před sousedy na zahradě, zkuste s pomerančovou kůží zatočit. Celulitida ale zdaleka nepředstavuje pouze estetický problém, odráží i zdravotní stav. Jde o lokální metabolickou poruchu […]
Taste luxusní pěstěné drápky
Každá chceme mít krásné nehty. Krása ale není jen záležitostí barvy laku nebo dokonalého tvaru. Ano, u mnoha žen jsou stále oblíbené, ale nemyslíte, že cingrlátka včetně barev, které jedou stále dokola, už můžou trochu nudit? Tak dopřejte nové imagi nehtů zelenou. Decentní, a přesto vždy nesmírně efektní Aby nový typ lakování působil tak, jak […]
Co když se objeví ledvinové kameny?
Opuchlá víčka, celulitida, těžké nohy? Příčinou může být zadržování vody ve vašem těle. Zkuste naše tipy, jak tělo přirozeně odvodnit. Ledvinové kameny postihují až čtyři procenta populace. Nejrizikovější skupinou jsou muži mezi 30 až 60 lety, ale onemocnění se nevyhýbá ani ženám. Pečujte o ledviny vyváženým jídelníčkem a pitným režimem. Optimální pH je rozhodně základ Jedním z […]
(Ne)bezpečný domov
I obyčejný byt či dům může skrývat mnohá úskalí. Úrazy v domácnosti jsou dokonce častější než ty venku. Na co si dát pozor? Schody, koberce, nábytek s ostrými hranami, elektrické přístroje, různé chemikálie… K nehodě v domácím prostředí už je to pak doslova jen krůček. Na co si dát pozor a jak nebezpečí eliminovat? Doma padáme víc než venku Nejvíce si […]
Magický svět
Pro tatínka si přišel jeho dávno zesnulý bratr
Táta na svého bratra často vzpomínal a říkal, že jednou budou zase spolu. Když umíral, zjevila se náhle u jeho postele průsvitná postava muže… Můj táta pracoval léta v uranových dolech, což se na něm krutě podepsalo. Rakovina, která tamní horníky kosila, udeřila, když mu bylo jen pětačtyřicet. Doly se staly osudným i pro jeho mladšího bratra Lumíra. Toho […]
Hodiny třikrát varovaly, že je smrt příliš blízko
Uprostřed noci nás zburcoval budík. Pak druhý a nakonec začaly zničehonic odbíjet velké hodiny. Naštěstí mě napadlo jít zkontrolovat matku, jestli je v pořádku. Stalo se to uprostřed noci! Najednou začal zvonit budík. Ten starý, ještě na mechanické natahování. Matka mi jej kdysi dala k narozeninám. „Prokristapána, co se děje?“ vystartovala z lehu do sedu má manželka, která má […]
Zákony karmy: Ohlídejte si štěstí!
Toužíte po šťastném a spokojené životě, ve kterém se vám podaří vše, na co sáhnete? Ujistěte se, že žijete podle pravidel karmy! Karma je zákon příčiny a následku. Co činíte druhým, vrátí se vám stejnou měrou. Pokud má někdo šťastný život a daří se mu, pravděpodobně v minulém životě vykonal dobro. Zákon příčiny Hlavní zákon karmy říká, že co […]
Tibetský horoskop
Moudří tibetští mniši vytvořili horoskop z dvanácti znamení, která se určují podle roku narození. To, v jakém znamení jste se narodila, může předurčit, jaká jste, čeho se vyvarovat a s kým se například přátelit. Zářivý drak – 1940, 1952, 1964, 1976, 1988 Dračí lidé se vznášejí v oblacích a pozemských problémů si moc nevšímají. Jsou citliví, snadno zranitelní, otevření i společenští a zbožňují […]
Nenechte si ujít další zajímavé články
Neom: Budoucnost logistiky a infrastruktury v srdci Blízkého Východu
iluxus.cz
Neom: Budoucnost logistiky a infrastruktury v srdci Blízkého Východu
Neom se rychle mění z konceptu do reality. Nedávné video zveřejněné na YouTube ukazuje ambiciózní futuristický projekt, který přesahuje rámec tradičních resortů, luxusních hotelů a špičkových zařízení
Vlkodlaci mezi námi? Příběhy o nich sahají až do starověku!
epochalnisvet.cz
Vlkodlaci mezi námi? Příběhy o nich sahají až do starověku!
Nejstarší dochovaný příklad přeměny člověka na vlka se údajně nachází v Eposu o Gilgamešovi z doby kolem roku 2100 př.nl. Dodnes však světem kolují příběhy, ve kterých slýcháváme o krvelačném vlkovi, jenž se objevil při úplňku.   Vlkodlak, jak ho nyní známe, se poprvé objevuje ve starověkém Řecku a Římě, v etnografických, poetických a filozofických
Kuskus s kuřetem a zeleninou
tisicereceptu.cz
Kuskus s kuřetem a zeleninou
Zbylo vám trochu pečeného kuřecího masa od oběda? Využijte ho k přípravě dalšího pokrmu. Potřebujete 150 g pečeného kuřecího masa 1 lžíci másla 3 lžíce oleje 250 g kuskusu 1 kuřecí bujón 1
Grossmann hrál do posledního dechu
nasehvezdy.cz
Grossmann hrál do posledního dechu
V případě dvojice Jiří Grossmann (†30) a Miloslav Šimek (†63) platí, že protiklady se přitahují. Zatímco Šimek byl vyznavačem skautingu, nekouřil, nepil a byl vzorným studentem, jeho protějšek byl t
Kartářce už věřím, vše se vyplnilo
skutecnepribehy.cz
Kartářce už věřím, vše se vyplnilo
Měla jsem pochybnosti. Přišlo mi, že říká samé nesmysly. Ale měla pravdu. V dobrém i zlém se všechny kartářčiny předpovědi vyplnily do puntíku přesně! Ke kartářce jsem chodila pravidelně už několik let a byla s její předpovědí vždy spokojená. Znala jsem i její dceru, která převzala živnost po matce. Vlastně se ty dvě střídaly, a tak si
Karel Zich: Osudná dovolená v podmořském ráji
epochaplus.cz
Karel Zich: Osudná dovolená v podmořském ráji
Posluchači a fanoušci mu kvůli jeho hlasu rádi přezdívali „Český Elvis Presley“, on sám ale tohle srovnání neměl příliš rád, i když bylo lichotivé. „Jsem český Zich,“ tvrdil zpěvák, který mohl mít před sebou ještě mnoho skvělých úspěchů. Jméno Karel Zich (1949–2004) objevuje slavná folková skupina Spirituál kvintet, když se v roce 1969 po odchodu
Červnový festival Pivo na Náplavce představí 40 minipivovarů
epochanacestach.cz
Červnový festival Pivo na Náplavce představí 40 minipivovarů
Pivo na Náplavce – oblíbený degustační festival zlatavého moku, na kterém nebude chybět ani redakce Epochy na cestách, se v letošním roce bude konat 14. a 15. června na Rašínově nábřeží. Účastnit se ho budou stálice i nováčci, na pravém břehu Vltavy se představí 40 zástupců českých minipivovarů. Součástí festivalu budou i stánky s jídlem,
Akce německých špionů v Irsku připomínaly frašku
historyplus.cz
Akce německých špionů v Irsku připomínaly frašku
„Pánové, to, co jsme dosud v tajné službě dělali, nestálo za nic. Všechno musíme od základu změnit,“ oznamuje svým podřízeným v březnu 1935 nový šéf německé vojenské rozvědky Wilhelm Canaris. Abwehr následně rozdělí do tří oddělení, z nichž to s římskou číslicí II bude zodpovědné za diverzní a sabotážní akce. Převratný krok…   V Irsku
Vymáčkněte to nejlepší z citronu!
panidomu.cz
Vymáčkněte to nejlepší z citronu!
Nebudeme vám radit takové banality, jako je vzít citron na vybělení pih nebo prstů zažloutlých od cigaret. Víme, že jste ženy dost zkušené na to, abyste mohly samy radit. Proto se vás pokusíme překvapit tipy, které jste určitě ještě nikde nečetly. Na zapálení grilu jsou úžasným pomocníkem pruhy sušené citronové kůry. Nejen že báječně chytají,
Jak Šalamoun přelstil královnu ze Sáby
enigmaplus.cz
Jak Šalamoun přelstil královnu ze Sáby
Probudí ji velmi silná žízeň, potřebuje se napít. Projevují se důsledky velmi silně kořeněných jídel, která ji tíží v žaludku. Žádná ze služebných není po ruce, a tak královna vstane a dojde ke stolu,
Bohémský interiér s pařížským šarmem
rezidenceonline.cz
Bohémský interiér s pařížským šarmem
Zcela nový projekt, vybavený odborníky na design z LUXXU, byl promyšlen do nejmenších detailů a evokuje francouzskou klasiku s dotekem historie. Exkluzivní realizace je tak ztělesněním pronikavého kouzla a elegance půvabné metropole země galského kohouta a jejího životního stylu. Hned po vstupu do nitra charismatického bytu je téměř hmatatelně cítit vůni panujícího avantgardního stylu –
Čínská snaha o ovládnutí umělé inteligence má jeden háček: závisí na americké technologii
21stoleti.cz
Čínská snaha o ovládnutí umělé inteligence má jeden háček: závisí na americké technologii
Čínské technologické firmy byly do značné míry zaskočeny průlomem v oblasti generativní umělé inteligence. Byť by své zaspání rády dohnaly, státní regulace a ne zcela dobře se vyvíjející čínská ekonom
1
0
Would love your thoughts, please comment.x