Ingredience: Na těsto: 180 g másla nebo Hery, 250 g hladké mouky, 80 g cukru moučka, 1 žloutek, citronová kůra z ½ citronu, tuk a hrubá mouka na vymazání a vysypání formiček
Náplň: 300 ml mléka, 2 balení pudinkového prášeku s vanilkovou příchutí, pár kapek vanilkového aroma, 70 g cukru krupice, 250 g másla nebo Hery, ovoce – zmrazené nebo čerstvé, malinový džem
Postup: Z přísad vypracujte hladké těsto, dejte do fólie a do lednice na cca 30 minut. Mezitím si vymažte a moukou vysypejte formičky. Pak těsto vyválejte na tloušťku tak cca 2–3 mm, vykrojte kruhy, které po zatlačení vyplní celou formičku.
Troubu si vyhřejte na 180–200 °C a košíčky upečte dozlatova. Uvařte si puding, nechte dobře vychladnout a postupně i s aroma zamíchejte do másla a vymíchejte jemný krém. Na dno košíčku dejte malinový džem, poté krém.