Suroviny:  135 g cukru moučky  110 g jemně mletých mandlí  3 velké bílky  špetka soli  50 g cukru krupice Na náplň:  3 velké bílky  200 g cukru krupice  225 g másla na kousky
Postup:  Troubu dáme na 180 °C.
Smícháme moučkový cukr a mleté mandle. Bílky šleháme se solí do polotuha, pak zvyšíme obrátky mixéru a přisypáváme krupicový cukr. Šleháme dotuha. Pak postupně přisypáváme směs moučkového cukru a mandlí.  Plechy vyložíme pečicím papírem.
Cukrářský sáček naplníme a na plech „kreslíme“ kolečka o průměru 2,5 cm. Mezi nimi děláme místo, neboť nabydou. Před pečením je nechte 15 minut stát.  Pečeme asi 15 minut s pootevřenými dvířky. Pak vyjmeme, dáme mimo plechy a necháme zchladnout.
Mezitím nad párou šleháme bílky s cukrem do nadýchané a pevné pěny. Pak postupně zašleháváme kousky másla a kolečka vzniklým krémem slepíme..