Suroviny: 135 g cukru moučky 110 g jemně mletých mandlí 3 velké bílky špetka soli 50 g cukru krupice Na náplň: 3 velké bílky 200 g cukru krupice 225 g másla na kousky
Postup: Troubu dáme na 180 °C.
Smícháme moučkový cukr a mleté mandle. Bílky šleháme se solí do polotuha, pak zvyšíme obrátky mixéru a přisypáváme krupicový cukr. Šleháme dotuha. Pak postupně přisypáváme směs moučkového cukru a mandlí. Plechy vyložíme pečicím papírem.
Cukrářský sáček naplníme a na plech „kreslíme“ kolečka o průměru 2,5 cm. Mezi nimi děláme místo, neboť nabydou. Před pečením je nechte 15 minut stát. Pečeme asi 15 minut s pootevřenými dvířky. Pak vyjmeme, dáme mimo plechy a necháme zchladnout.
Mezitím nad párou šleháme bílky s cukrem do nadýchané a pevné pěny. Pak postupně zašleháváme kousky másla a kolečka vzniklým krémem slepíme..