Tato proslulá francouzská cukrovinka rozhodně není jednoduchá na přípravu. My vás ji ale s chutí naučíme, chce to je cvik.
Malinový krém
Ingredience: 125 g malinového pyré, neslazeného, 150 g bílé čokolády
Postup: Svařte mražené maliny se lžičkou cukru a ještě teplé propasírujte. Pyré pak nechte ještě povařit, aby se zbavilo přebytečné vody a zhoustlo.
Do něho pak vmíchejte bílou čokoládu a nechte rozpustit. Pak vymíchejte do hladké emulze. Dejte do lednice.
Čokoládový krém
Ingredience: 100 g hořké čokolády, 100 ml smetany ke šlehání
Postup: Ohřejte smetanu (nesmí se však začít vařit) a v ní rozpusťte čokoládu. Metlou míchejte, abyste dostali krémovou konzistenci.
Pistáciový krém
Ingredience: 300 g bílé čokolády, 300 g smetany ke šlehání, 50 g pistáciové pasty (rozmixujte 50 g mandlového sirupu a 100 g loupaných pistácií)
Postup: Prohřejte smetanu s pistáciovým krémem, směs přimíchejte k nasekané čokoládě.