Nebojte se netradičních ingrediencí, věřte, že lepší jste ještě nejedli.
Ingredience:
400 g mletého krůtího masa, 100 g tofu, 60 g uzený lalok, 2 žloutky, citronový tymián, 3 lžíce majonézy, 1 lžička nasekaného koriandru, 1 lžička nasekané pažitky, kečup, sůl, pepř, balsamicový olej, 1 červená cibule, 1 – 2 kyselé okurky, 1 rajče, rukola, 3 hamburgerové housky
Postup: Mleté maso smícháme se žloutky, solí, pepřem, citrónovým tymiánem a na malé kostičky nakrájený vyškvařený lalok.Uděláme tři stejné placičky, které upečeme na gri lu, nebo v troubě na pečičím papíru. Kousky tofu také opečeme.
Červenou cibuli nakrájíme na kolečka, orestujeme na tuku z laloku, zakápneme balsamicem a necháme jemně zkaramelizovat.Majonézu ochutíme pažitkou a koriandrem. Všechny ingredience vložíme do kvalitní opečené burgerové housky. Přidáme rukolu a podávat je můžeme s opečenými brambory nebo hranolkami..